Нечовешко! Мъж запали 66-годишна жена

https://crimes.bg/analizi/nechoveshko-mazh-zapali-66-godishna-zhena/43803 Crimes.bg
Нечовешко! Мъж запали 66-годишна жена

 

34-годишен е заподозрян за престъплението

Поредната проява на нечовешка жестокост накара обществото да настръхне.

 

Мъж е опитал да убие 66-годишна жена като я е запалил. Преди това я залял с горивна течност. Страшният инцидент се е разиграл в с. Дебово, отбелязват от плевенската полиция.

 

От разказа на потърпевшата става ясно, че около 4.30 сутринта на 4 март в двора на къщата й влязъл мъж, който бил маскиран. Той носел стъклен буркан със запалителна течност. След като плиснал течността по нея, я запалил.

 

За щастие инцидентът се разминал с фаталния край поради факта, че жената успяла да се изгаси сама. Въпреки бързата й реакция, тя все пак е с обгаряния в областта на главата и шията. Животът й е извън опасност.

 

От полицията разкриват, че основен заподозрян за зловещото престъпление е мъж на 34 години. Той е бил задържан за срок от едно денонощие.

На мястото на инцидента са извършени огледи. Домът му е бил претърсен от органите на реда.

 

Действията по изясняването на обстоятелствата около направения опит за убийство продължават. По случая работи районното управление на полицията в Никопол, както и ОДМВР-Плевен. Работата се осъществява под наблюдението на окръжен прокурор.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.