Напрежението на Алепу расте! Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха Мая Манолова

https://crimes.bg/analizi/naprezhenieto-na-alepu-raste-simpatizanti-na-gerb-napadnaha-maya-manolova/41036 Crimes.bg
Напрежението на Алепу расте! Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха Мая Манолова

Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. "подпорна стена" на Алепу.
Източник:
2021-05-04 13:55:00


Анализи


0

Прочетено: 58464

Кратка връзка
Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други, пише "Труд".

В края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско обяви, че е новият инвеститор на подпорната стена. Той е брат на Здравко Василев, известен с участието си в "Биг Брадър" и кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” във 2-ри МИР Бургас. „Това ли е новият хотел на Мая Манолова?”, питаха протестиращите. Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу.„Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.