Наглост! Фризьор окраде клиентка в Несебър

https://crimes.bg/analizi/naglost-frizyor-okrade-klientka-v-nesebar/39240 Crimes.bg
Наглост! Фризьор окраде клиентка в Несебър

Предполага се, че наглият крадец се е върнал в родния си град

Фризьор си позволи да рови в дамската чанта на клиентка, докато тя е зад паравана на студиото за красота, отбелязва "Флагман". 

 

Сигнала до медиите е подала Славея Георгиева, която е останала изумена от поведението на стилиста, запечатано от видеокамерите във фризьорския й салон. Славея е разпространила и кадри, които вече са предадени на прокуратурата, а срещу лицето е започнало разследване. 

 

Заподозреният се казва Галин Петров Пенчев, на 32 години, родом от Павликени, Област Велико Търново. Пред всички Галин се хвалил, че е работил в престижни салони, представял се за известен стилист, но създавал сериозни проблеми, твърди последният му работодател.

 

След като тя дава гласност за кражбата от клиентка с нея се свързват и други бивши колеги на Галин, които разказват потресаващи подробности от професионалното и лично битие на фризьора. Пари започнали да изчезват от салона на една от жените, с която той е работил преди няколко месеца. Тогава Галин обвинил колежката си, публично я унизил и напуснал.

 

„А имаше хора, които не ми вярват, които твърдяха, че Галин е добро момче и вярваха на лъжите, които сипеше за мен”, коментира Ваня Маринова, която никак не е изненадана от кадрите.

 

Проверка показва, че Галин е добре познат в Несебър и Свети Влас. Работил е в салона на един от големите хотелски комплекси, както и няколко фризьорски салона.

След като Славея разпространи видеото, според неофициална информация, той е напуснал региона и се предполага, че се е върнал в Павликени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.