Млада жена е в тежко състояние в „Пирогов“ след…

https://crimes.bg/analizi/mlada-zhena-e-v-tezhko-sastoyanie-v-pirogov-sled/42617 Crimes.bg
Млада жена е в тежко състояние в „Пирогов“ след…

 

Към момента се работи по всички версии

Млада жена е настанена в тежко състояние в Пирогов след инцидент, случил се преди Нова година.

 

42-годишната жена от Божурище е била жестоко пребита от приятеля си, разкриват нейни близки.

По случая е образувано досъдебно производство, отбелязва БНР.Жената посетила "Пирогов" два дни преди Нова година с множество травми и счупвания. Дъщеря ѝ се обадила от болницата на управителя на хотел в Божурище, където пострадалата помага. Тя обяснила, че майка ѝ е жестоко пребита от приятеля си. 

"Дъщеря ѝ се обади от нейния телефон. Звънна ми горе-долу към 6.00 сутринта и ми каза, че в момента се намират в "Пирогов" и че майка ѝ е жестоко пребита, с доста наранявания по тялото, след което даде телефона на майка си. Майка ѝ потвърди. Ставаше въпрос за побой, извършен от приятеля ѝ. Бяха пред кабинета, за да могат да ги приемат", разказва управителят на хотела Марио.Той подчертава, че 42-годишната жена е била тормозена системно от приятеля си: "Доста често се случваше той да ѝ се обажда по телефона. Както аз, така и колежките са го чували. Заплашваше я! Ставаше въпрос за ревност.Постоянно имаше въпроси от сорта дали около нея има мъже, дали има колеги, които са мъже, някой, който просто да я закача или нещо такова. Наистина свръх ревност. Тя съответно гледаше да прикрива това нещо или се криеше някъде на усамотено място, за да може да говори с него и да му обяснява, че всичко е наред, че не му изневерява, че в работата няма толкова много мъже. Да бъде спокоен".От ОДМВР-София отбелязват, че има получен сигнал по случая. Към момента се работи по всички версии. Първоначалната версия на полицията е била падане. Въпреки това, нито една версия към момента не се изключва. Разпитите продължават, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.