Митничари онемяха от видяното на „Капитан Андреево“

https://crimes.bg/analizi/mitnichari-onemyaha-ot-vidyanoto-na-kapitan-andreevo/34142 Crimes.bg
Митничари онемяха от видяното на „Капитан Андреево“

Образувано е административно-наказателно производство срещу нарушителката

Митничари от ГКПП „Капитан Андреево“ изгубиха ума и дума от това, което се разкри пред очите им.

 

Митническите служители на ГКПП „Капитан Андреево“, са предотвратили опит за

 

Предотвратен е опит за контрабанда на анаболни стероиди на "Капитан Андреево" Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево предотвратиха опит за контрабанда на анаболни стероиди, съобщиха от Агенция "Митници".

 

Препаратите са били открити в лек автомобил с българска регистрация. Той е влязъл у нас от Турция и е бил управляван от български гражданин, който пътувал с още трима пътници - две жени и мъж.

 

Превозното средство е било селектирано за щателна митническа проверка. При нея в личния багаж на една от дамите са били открити 60 ампули "Rimobolan" - инжекционен анаболен стероид, 260 таблетки "Proviron", "Anapolon" и 4 писалки с инжекционен разтвор хормон на растежа "Genotropin".

 

Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставен е акт за нарушение на Закона за митниците срещу 53-годишна жена с инициали С.Д., срещу която е образувано административно-наказателно производство, уточняват от митницата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.