Мистерията с изчезнали студент се заплита

https://crimes.bg/analizi/misteriyata-s-izcheznali-student-se-zaplita/34270 Crimes.bg
Мистерията с изчезнали студент се заплита

20-годишният студент по "География" в Софийския университет Николай Митов е в неизвестност от 23 януари. 

 

Бащата на студента - Валентин, го набра на вайбър. Телефонът звънеше, но никой не вдигна отсреща, съобщава Нова телевизия.

 

"Последно го чух преди седмица по телефона, беше абсолютно спокоен, дори го събудих. Отговаряше ми еднозначно, не се притесних, помислих, че е сънен. В петък последно му звъннах, беше изключен телефона му. Тук говорим за вайбъра, но телефонът е изключен. Оттогава нямам връзка с него. В събота му се обадих пак, не ми вдигна, и се притесних. Написах му съобщение по вайбър, не ми отговори, не е прочел съобщенията. Тогава дойдох в София, подадохме заявления в Седмо РПУ за общодържавно издирване. 

 

Последно, според документите, които намерихме, а и той ми е казвал, е работил в една фирма. Бил е там само четири дни - започнал е в понеделник на 6 януари, и е напуснал в петъка, 10 януари. Call фирма, с онлайн търговия се занимава. Каза, че още го обучават. Не знаех, че е напуснал, не ми каза, държеше се спокойно, дори след като е бил напуснал ми казваше, че още работи там", разказа бащата на Николай.

 

Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго тъмно яке. Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изчезването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, но до момента няма информация за него. Николай Митов е бивш възпитаник на Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик, а негови бивши съученици и учители силно са притеснени за него.

 

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото управление на полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.