Мистерия с окървавен мъж разтърси Пловдив и региона

https://crimes.bg/analizi/misteriya-s-okarvaven-mazh-raztarsi-plovdiv-i-regiona/38481 Crimes.bg
Мистерия с окървавен мъж разтърси Пловдив и региона

От 53-годишният Димо няма и следа

Мистерия с окървавен мъж разтърси Пловдив и региона.

 

Началото на историята бива поставено с падането на 53-годишният Димо Геров, който ударил главата си. След случката мъжът бил закаран в лечебно заведение, откъдето избягал малко по-късно. До този момент от него няма и следа.

 

Близките му го търсят и молят за помощ. Ето какво написаха те: „Здравейте! Това е Димо Геров, от град Сопот. На 06.11.2019г. пада и удря главата си, подаден е сигнал на телефон 112, откаран е в болницата в град Карлово, от където е изпратен в УМБАЛ "Свети Георги" гр. Пловдив. 

 

На 07.11.2019г. рано сутринта бяга от болницата и от тогава е в НЕИЗВЕСТНОСТ.  Димо е на 53 години, висок е 170, облечен с военна шуба, има рана на главата от удара. Молим, ако някой го е виждал и има някаква информация за него да се свърже с нас. Телефон: 0885143763 (Цветан Геров).

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.