Мистерия обгърна убийството в Бургас

https://crimes.bg/analizi/misteriya-obgarna-ubiystvoto-v-burgas/42026 Crimes.bg
Мистерия обгърна убийството в Бургас

 

Работата по случая продължава

Случаят с убийството на клошар в Бургас се заплита още повече.

 

55-годишният Светозар Стоянов е убил по изключително жесток начин приятеля си. До фаталната случка се е стигнало след спор за 50 лв. в градинката пред УМБАЛ-Бургас.

 

Извършителят е задържан, направил е пълни самопризнания и е разказал всичко пред униформените. Все още обаче не е ясна самоличността на жертвата, пише "Флагман".

 

Както вече стана  ясно вчера около 18 ч. в Пето районно управление – Бургас е получено съобщение за починал мъж в градинката срещу Спешното отделение на УМБАЛ-Бургас.

 

Установено е, че около 22 часа в събота между двама мъже, водещи клошарски начин на живот, е възникнало спречкване, прераснало в сбиване.

Малко по-късно пребитият е починал. При извършената аутопсия е констатирано, че причина за настъпилата смърт е черепно-мозъчна травма, пише blitz.bg.

 

Служители на Пето РУ– Бургас продължават работата по случая.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.