Мистериозен инцидент разтърси Пловдив

https://crimes.bg/analizi/misteriozen-incident-raztarsi-plovdiv/42983 Crimes.bg
Мистериозен инцидент разтърси Пловдив

 

Открит е труп на 56-годишен мъж

 

Мистериозен инцидент изправи Пловдив на нокти.

 

Малко преди 4 ч. сутринта е получен сигнал за горящ автомобил. Странното е, че горящата кола била пред сградата на Трето РУ в Града под тепетата.

 

При извършения на място оглед на напълно изпепеленото возило бил открит труп. Той е на 56-годишен мъж, чието име не се съобщава на този етап.

 

Разследващите коментират, че по всяка вероятност пожарът е причинен от неизправност в автомобила. Съседи разкриват, че са чули как сутринта мъжът запалил колата си, за да отиде на работа като всеки ден.

 

Огнената стихия е засегнала и още три коли, паркирани в близост до изпепеления автомобил. Те обаче не са изпепелени напълно.

Образувано е досъдебно производство. Тепърва ще се изясняват причините, поради които се е стигнало до инцидента, отнел човешки живот.

 

Според предположенията на разследващите по всяка вероятност става дума за нещастен инцидент. За момента версията за убийство е изключена.

Източник: trud.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.