Мъжът на известна певица е обвинен в убийство

https://crimes.bg/analizi/mazhat-na-izvestna-pevica-e-obvinen-v-ubiystvo/34254 Crimes.bg
Мъжът на известна певица е обвинен в убийство

Съпругът на популярната поп изпълнителка Нанси Ажрам ще се яви в съда в Ливан, тъй като срещу него има повдигнато обвинение за убийство.

Фади Ал-Хашем е обвинен в това, че е убил крадец, проникнал една вечер в дома на популярната двойка. По думите на мъжа действията му са представлявали самозащитна реакция, тъй като нападателят е влязъл в дома им и заплашил с пистолет, че ще ги убие всички.

Макар първоначално да е освободен от наказателна отговорност, Хашем отново се оказва с белезници на ръцете и официално с повдигнато обвинение за предумишлено убийство. Причината е, че жертвата е била убита с 16 куршума в тялото и не се изключва версията ''натрапникът'' всъщност да е бил познат на семейството.

Местни медии разпространиха видеозапис, на който се вижда как маскиран човек с оръжие в едната ръка влиза в къщата на Хашем, след което бива подгонен от стопанина и застрелян

Други медии твърдят, че убитият е 30-годишният сирийски мигрант Мохамед Хасан Муса, работил като градинар за семейството и на когото според разпространената информация те дължали пари.

От семейството обаче са категорични, че не познават никакъв Мохамед Муса и считат постъпката на съпруга като единственото вярно решение в такава ситуация.

От своя страна майката на жертвата също потвърди, че семейството е дължало определена сума пари на сина ѝ, баща на две деца, но категорично заяви, че той не е човек, който ще тръгне да търси парите си по криминален начин.

,,Не разбирам защо просто не го е прострелял два пъти в крака, ами е трябвало да го надупчи цели 16 пъти?! Защо го е причинил на сина ми?!'', недоумява покрусената майка.

Адвокатът на Фади Ал-Хашем е отказал какъвто и да е коментар по случая.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.