Майката на накълцаната и натъпкана в куфар Антония: С приятеля й имаха често скандали

https://crimes.bg/analizi/maykata-na-nakalcanata-i-natapkana-v-kufar-antoniya-s-priyatelya-y-imaha-chesto-skandali/39703 Crimes.bg
Майката на накълцаната и натъпкана в куфар Антония: С приятеля й имаха често скандали

Прокуратурата проверява дали намереният куфар с човешки останки край Радомир е свързан с изчезването на 30-годишната Антония Венциславова, обявена за издирване. Зловещата находка бе открита между Радомир и село Николаево на 3 октомври, но за нея бе съобщено едва днес.
Източник:
2020-10-13 13:12:00


Анализи


0

Прочетено: 79632

Кратка връзка
Прокуратурата проверява дали намереният куфар с човешки останки край Радомир е свързан с изчезването на 30-годишната Антония Венциславова, обявена за издирване. Зловещата находка бе открита между Радомир и село Николаево на 3 октомври, но за нея бе съобщено едва днес. Самоличността на жертвата не е потвърдена, но категорично става дума за жена, съобщиха от Окръжната прокуратура в Перник. Засега не е ясно дали има връзка между откритието и изчезването на 30-годишната Антония Венциславова от близкото село Копаница. Майката на изчезналата жена вече е дала ДНК проби в полицията с надеждата, че откритието няма връзка с дъщеря й. "Разчитам, че това, което са намерили, не са нейните останки. Ако са нейните, ще си тъжим цял живот", коментира Нели Стойнева. За последно се чула с Антония и нейния приятел Любомир по телефона на 7 януари, а след това следите й се губят. „Скандали са имали често, съседи са ги виждали, чували... Ако нещо без да иска я е... иначе мисля, че няма причина той умишлено да го е направил“, каза майката Нели Стойнева.„Искам да е жива и здрава и да знам къде е“, каза майката на младата жена. Семейството на Антония твърди, че тя не е взела вещите си и единствената й ценност са сребърните обици, които е носела преди да изчезне. Ако ДНК експертизите свържат намерените останки с изчезването на Антония, тогава прокуратурата ще започне разследване за убийство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.