Майката на двойния убиец пред "Соло" каза на сина си да не се предава

https://crimes.bg/analizi/maykata-na-dvoyniya-ubiec-pred-solo-kaza-na-sina-si-da-ne-se-predava/37415 Crimes.bg
Майката на двойния убиец пред "Соло" каза на сина си да не се предава

В ефира на "Здравей, България" тя настоя той да се бори да докаже невинността си




Източник:




2015-01-23 10:00:00


Анализи


0

Прочетено: 166068

Кратка връзка








Майката на ИлиянТодоров за последно преди две години се е чула с него. Тогава обвиненият за убийството пред "Соло" е заминал с приятелката си за Варна и след това изчезнал.

Последната контакт с него е видео, което е заснел и изпратил дори и до главния прокурор,и в което той обяснява, че не е виновен. Двойното убийство, за което е обвиняем Илиян, бе извършено на 18 април 2009 г. пред нощно заведение, което се намира на метри от Съдебната палата в София.

Кирил Въжаров и Васил Александров бяха наръгани смъртоносно с нож в гърба, а приятелят им Кирил Димитров бе ранен. Пред Нова телевизия майката на Илиян разказа, че много пъти синът й лично и цялото й семейство са заплашвани, че ще бъдат избити, ако някой проговори.

 

Чрез ефира на сутрешния блок "Здравей, България" тя посъветва сина си да не се предава и да прави това, което смята за необходимо. Разплакана му пожела да бъде щастлив и да се бори да докаже невинността си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.