Майка уби бебето си, след като се спъна!

https://crimes.bg/analizi/mayka-ubi-bebeto-si-sled-kato-se-spana/40066 Crimes.bg
Майка уби бебето си, след като се спъна!

По искане на Районна прокуратура - Велинград, е задържана 39-годишна британка, привлечена като обвиняема за смъртта на бебето си на 7 месеца, съобщава държавното обвинение, цитирано пт Дарик.

На 8 ноември е подаден сигнал от Спешна помощ във Велинград, че 7-месечно бебе било докарано в отделението от родителите си - британската гражданка и бащата, български гражданин. Лекарите установили смъртта на детето.

Според събраните доказателства по този начин, обвиняемата е причинила по непредпазливост смъртта на бебето. Към настоящия момент няма доказателства бащата да има съпричастност към извършване на деянието.

 

По делото се очаква заключението на назначената съдебно-медицинска експертиза. Определението на Районен съд-Велинград подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Пазарджик.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.