Маскиран заля с фекалии ученичка от бургаското СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”

https://crimes.bg/analizi/maskiran-zalya-s-fekalii-uchenichka-ot-burgaskoto-sou-sv-sv-kiril-i-metodiy/37687 Crimes.bg
Маскиран заля с фекалии ученичка от бургаското СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”

Подозирам един, с който се запознах във Фейсбук, искаше да спи с мен, но аз отказах, обясни 15-годишната жертва




Източник:




2015-04-01 08:34:00


Обществени теми


0

Прочетено: 396774

Кратка връзка





Снимка: Facebook



Тарелка с фекалии е хвърлена в лицето на 15-годишна ученичка от бургаското СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, информира Флагман.Бг. Техен читател е съобщил за инцидента и е изпратил снимки на пострадалото момиче. Около 19 часа вчера деветокласничката Е. М.  била пресрещната край елитната гимназия от маскиран мъж, който хвърлил в лицето й фекалната бомба и побягнал.

След края на учебните занятия, момичето тръгнало към спирката, откъдето всеки ден си хващало автобуса, за да се прибере у дома. „До училището ме причака мъж с черна качулка. Нищо не ми каза, хвърли в лицето ми лайната и избяга. Наоколо имаше група момчета. Те видяха всичко, но вместо да ми помогнат, започнаха да ми се присмиват. Повтаряха ми, че знаят кой го е направил, но няма да ми кажат”, коментира жертвата.

Тя не е подала сигнал за инцидента в полицията, защото се срамува от случилото се. Впоследствие разбрала кой най-вероятно й е спретнал гнусното отмъщение. „Подозирам един мъж, с когото се запознах във Фейсбук. Той е по-голям от мен, на 21 години е. Отворих си съобщенията и видях, че ми е написал всичко това, което направи. Той искаше да спи с мен, прати ми дори снимка на члена си. Обаче ми е много неприятен и аз не се съгласих. Пък и тогава имах приятел”, разказа жертвата.

В личната си страница във Фейсбук тя е публикувала множество предизвикателни свои снимки и това вероятно е действало като магнит за обожателите й.

След случая под снимките и има много негативни коментари, някой от които с обещания за повторение на нападението.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.