Маринела Арабаджиева: Туризмът може да даде по-добрата перспектива за България

https://crimes.bg/analizi/marinela-arabadzhieva-turizmat-mozhe-da-dade-po-dobrata-perspektiva-za-balgariya/41387 Crimes.bg
Маринела Арабаджиева: Туризмът може да даде по-добрата перспектива за България

Източник:
2021-06-22 17:07:00


Анализи


0

Прочетено: 76734

Кратка връзка

Размер на шрифта:„Продължавам да вярвам, че въпреки трудностите, именно туризмът може да даде по-добра перспектива за страната ни. Проблемите са много, а кризата с COVID 19 ги умножи“. Това заяви на работна среща с представители на туристическия бранш кандидатът за народен представител от Движение „Заедно за промяна“ Маринела Арабаджиева. По думите й и за малки, и за големи инвеститори в сектора е голямо предизвикателство да възродят това, което е било сринато от пандемията почти до основи. „В същото време не бива да забравяме, че сме в конкурентна среда с други дестинации и продуктът, който ще предложим този път, трябва да е още по-добър отпреди кризата. Опасявам се, че с оглед на щетите, повечето колеги няма как да се справят без държавна помощ“, каза още Арабаджиева. Според нея следващият парламент и правителство трябва да защити туристическия бизнес, а чрез него и хилядите заети в сферата.

Снимка : община Бургас 

Източник:

Crimes.bg
Няма етикети за тази новина

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.