Маринела Арабаджиева: Без работеща икономика, няма как да се решат проблемите на България

https://crimes.bg/analizi/marinela-arabadzhieva-bez-raboteshta-ikonomika-nyama-kak-da-se-reshat-problemite-na-balgariya/41407 Crimes.bg
Маринела Арабаджиева: Без работеща икономика, няма как да се решат проблемите на България

“Всички сме изправени пред предизвикателства, които изискват да впрегнем целия си потенциал като общество. Надявам се, че най-после в политиката място ще намерят хора с практически опит в различните сфери, защото освен здравната криза, пред нас е и икономическа такава”. Това коментира кандидатът за депутат от Движение “Заедно за промяна” Маринела Арабаджиева на провелата се днес в София национална среща на формацията. По думите й туризмът е ключов за развитието на България, а проблемите в него отлежават с години. “В голямата си част административните изисквания не създават контрол, а просто пречат на развитието и те карат да се въртиш в омагьосан кръг, вместо да срещаш партньорство от страна на държавата. Следващият парламент и правителство трябва имат волята за такава промяна, която да е в полза и на хората, и на страната ни. Без работеща икономика, няма как да решим нито един от проблемите на България, в това число и доходите на хората”, каза още Арабаджиева.

В хотел "Маринела" в София Движение "Заедно за промяна" представи и обсъди своята предизборна програма. Националната среща бе открита от председателя проф. Александър Томов, който заяви, че воденото от него движение е най-новата политическа формация, но се развива с бързи темпове в цялата страна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.