Люляково потъна в скръб заради учителя, който загуби битката с коронавируса

https://crimes.bg/analizi/lyulyakovo-potana-v-skrab-zaradi-uchitelya-koyto-zagubi-bitkata-s-koronavirusa/39960 Crimes.bg
Люляково потъна в скръб заради учителя, който загуби битката с коронавируса

Люляково потъна в скръб заради учителя, който загуби битката с коронавируса

 

Руенското село Люляково трети ден е в траур. Смъртта на 50-годишния Марин Маринов, който е учителя по химия и биология, разтърси Руенско, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман". Учителят издъхна на 17 ноември. Ученици и учители от СУ "Отец Паисий" почетоха паметта му по изключително емоционален начин.

 

Те поставиха венец на работното място на Марин Маринов, изказвайки признателността си към него. Опечалените ученици и учители му благодарят за човечността, професионализма и всеотдайността. 

 

 "Отново сме с теб, няма да те забравим. Почивай в мир, Маринов", "Добрите хора си отиват от този свят, но техните дела завинаги остават в душите ни! Дълбок поклон и светла му памет!", гласят част от послания.

 

Загубата е изключително тежка и за учениците. Преподавателят по химия и биология е бил класен ръководител на ученици от 6-и клас.

 

"ДЪЛБОК ПОКЛОН, УЧИТЕЛЮ ЛЮБИМ! Многоуважаваният от нас класен ръководител г-н Марин Маринов ни остави завинаги. Той беше наш незаменим, любим учител, верен приятел, „истински баща“. Защо съдбата трябваше да е толкова немилостива спрямо нас? Защо трябваше да си тръгне без да ни каже СБОГОМ??? Може би, защото нямаше да посмее да го направи… Той беше нашият идеал. Освен че, беше учител за пример, беше и човек с главно „Ч“. ГОСПОДИН МАРИНОВ, ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ВЕЧНО В СЪРЦАТА НИ!!! Ние сме сигурни, че там „горе“ Вие ще ни бъдете пак класен ръководител и ще ни показвате правилният път в живота, защото хората като ВАС живеят ВЕЧНО. Всеки от нас носи нещичко в себе си от ВАС самия  - бъдете сигурни в това. ОБИЧАМЕ ВИ!!! VI-ти клас", гласи посланието на учениците, които скърбят за учителя си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.