Любовница на Румен Порожанов командори във Фонд "Земеделие" (Скандални разкрития)

https://crimes.bg/analizi/lyubovnica-na-rumen-porozhanov-komandori-vav-fond-zemedelie-skandalni-razkritiya/43314 Crimes.bg
Любовница на Румен Порожанов командори във Фонд "Земеделие" (Скандални разкрития)

Вирджиния Драгомирова, която поне по документи се води младши експерт във Фонд "Земеделие” координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони, се е изживявала като шеф в сянка на известната държавна структура. Това гласи сигнал, получен на редакционния имейл на HotArena от служителка на фонда.

Според информацията, Драгомирова е любовница на директора Румен Порожанов и това не е тайна за никой. Двамата дори и не се криели.  Те имали постоянна секс връзка от няколко години, а кариерното развитие на Вирджиния се дължи единствено и само на нейните креватни способности.

Момичето, което на външен вид трудно може да бъде оприличено на красавица, имало доста разкрепостено поведение.

„Тя е много глуповата, дразнещо надута и нахално пробивна. Влезе под кожата на директора, после в леглото му и се възползва на максимум. Дори пред много близки колеги е казвала, че не й пука от никой и за нищо, защото има секс записи с Румен Порожанов. Буквално го била хванала за топките. И ако някой ден реши да я махне и спре кранчето, тя ще го срине”, твърди нашата информаторка.

Записите са направени в любовната квартира на двамата в баровския столичен квартал „Бояна”. Секс сцени обаче е имало и в сградата на Фонд „Земеделие” на столичния бул. Цар Борис III. Според източникът на HotArena Порожанов е станал за пълно посмешище покрай интимната си авантюра с колежката.

Вирджиния била и супер ревнива, разказва информаторката ни. Тя се дразнила много когато Порожанов се заглеждал по някоя друга колежка. Следвала сцена достойна за тъпа латиноамериканска сапунка. Младшата експертка влизала в кабинета на директора на Фонд „Земеделие”, започвала да троши вази и чинии и после излизала с тряскаща врата. Порожанов пък не смеел и думичка да каже в този момент. Изглеждал като препикано мушкато.

Наглостта на чиновничката се проявявала и по още един начин. От половин година насам тя всяка сутрин паркирала колата си на служебния паркинг пред входа на Фонда, баш на мястото определено за директора. И го правила нарочно демонстративно, а не защото нямало други места за спиране.

За госпожица Драгомирова има и друг още по-скандален слух. Че се представяла на фирми, които работят с Фонд „Земеделие” като личния касиер на шефа. Твърди се, че тя взимала подкупи от името на Порожанов като в замяна обещавала отпускане на средства от европейски програми. 

Бащата на скандалната чиновничка е Васил Драгомиров – изпълнителен директор на фирма “ТИТАН”. Сметопочистващата фирма е собственост на скандално известния бизнесмен Димитър Борисов-Гърнето.

Румен Порожанов пък официално е женен, но съпругата му знаела за уж тайната му любовна афера с младата колежка и нямала нищо против, разкрива нашия източник. Половинката на висшия чиновник се интересувала не толкова от запазването на любовта в семейното им ложе, а от много по-практични неща. Като пари. Много, много, много пари. Веска Тодорова Порожанова и мъжа й имат влогове и акции за милиони. Според задължителната декларация в Сметната палата на влог двамата заедно разполагат само с 32 700 лв. и 12 855 щатски долара. След фалита на банка КТБ обаче стана ясно, че картината е много по-различна. Те имали в банката точно 835 093 900 лв и 10 стотинки.

Любовницата Вирджиния Драгомирова също е много добре финансово. Според разкритие на вестник „Уикенд” в ДАНС срещу нея има подадени няколко сигнала от строителни фирми, които се оплаквали, че откровено са рекетирани от дамата, която на срещите си с тях ползвала свободно името на Румен Порожанов. 

Имало случай на рекет на фирма за строителство и монтаж, чиито началници са платили 200 000 лева подкуп на въпросната служителка, за да им бъдат отпуснати пари от европейските средства. В друг случай Вирджиния е искала сумата от 100 000 лева, като е заплашила строителен бизнесмен, че ще коригира финансовата оценка на обект, изграждан с парите на европейските данъкоплатци.

 

Очаквайте в HotArena още пикантни разкрития за горещата любовна афера във Фонд „Земеделие”! По кое време на деня влюбените го правят в директорския кабинет? Има ли Порожанов белези по тялото след това и какви по-точно? + уникални хард селфита на държавната чиновничка Вирджиния на които лъсват без цензура гърдите й? Скоро…

130 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.