Лоши новини за бащата от Варна, който наръга сина си с нож

https://crimes.bg/analizi/loshi-novini-za-bashtata-ot-varna-koyto-naraga-sina-si-s-nozh/38393 Crimes.bg
Лоши новини за бащата от Варна, който наръга сина си с нож

Тепърва ще се изясняват мотивите за тежкото престъпление


 

Новините за 42-годишния мъж, който се опита да убие родния си син, не са никак добри.

Припомняме, че случката се разигра в сутрешните часове на 23 октомври.

Мъжът ще бъде привлечен като обвиняем, след като здравословното му състояние позволи това да се случи, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна. 

 

В резултат на самонаранявания той е получил усложнения и е претърпял хирургическа интервенция. 7-годишното момче, което бе намушкано с нож от бащата в корема, е стабилизирано, но все още е в болницата. На него също е била извършена операция.

 

Бащата е бил наркозависим. За лечение на наркозависимостта си е бил включен в метадонова програма. Опитът за убийство, е станал в жилището, в което са живели бащата и пострадалото дете заедно с майката на бащата. 

 

По първоначални данни, 42-годишният мъж е отказал да пусне детето си в чужбина, за което е настоявала майката, която работи зад граница. Мотивите за тежкото престъпление ще бъдат изяснени в пълнота в хода на разследването по случая.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.