Крясъци и скандали се чували от дома на Александър, който се хвърли от 9-я етаж (Всичко за семейната драма)

https://crimes.bg/analizi/kryasaci-i-skandali-se-chuvali-ot-doma-na-aleksandar-koyto-se-hvarli-ot-9-ya-etazh-vsichko-za-semeynata-drama/41385 Crimes.bg
Крясъци и скандали се чували от дома на Александър, който се хвърли от 9-я етаж (Всичко за семейната драма)

Момчето, полетяло от 9-ия етаж на блок в столичния квартал "Надежда 1" е починало на място.  

24-годишен младеж се е хвърлил от блок 153 в жилищния комплекс. 

Съсед на почерненото семейство е проговорил пред агенция News24sofia.eu за разигралата се трагедия в понеделник и е разказал повече за починалото момче:„Момчето е много добро. Доколкото разбрах от свои приятелки на III-ти етаж Александър е починал на място. Линейката го е откарала в съдебна медицина. От много време насам, се говори между съседи, че майката на момчето Димитринка има психически проблеми,“ разказа Йорданка, съсед на починалото момче.

 

Mомчето се казва Александър, а майка му Димитринка. Жената била разведена от години и сама се е грижила за синът си. Йорданка заяви, че често в блока е идвала полиция от столичното 02 РУ-СДВР – МВР заради викове и скандали от апартамента на семейството, твърди още медията.

Йорданка разказва още, че последното идване на униформените от полицията е било само преди ден, когато Александър започнал да крещи във входа, че майка му го е била и откраднала парите му, които той бил взимал всеки месец от своята пенсия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.