Кристина от Сандански, която уби двете си деца, осъди мъжа си за домашно насилие

https://crimes.bg/analizi/kristina-ot-sandanski-koyato-ubi-dvete-si-deca-osadi-mazha-si-za-domashno-nasilie/40359 Crimes.bg
Кристина от Сандански, която уби двете си деца, осъди мъжа си за домашно насилие

Районният съд в Сандански излезе с решение, с което удовлетвори молбата на Кристина Дунчева за защита от домашно насилие. В средата на ноември 32-годишната майка бе намерена в дома си заедно с двете си убити деца на 5 и 3 г. Тя бе арестувана и обвинена в убийството на Ивон и Васил. Оказа се, че месец по-рано тя е завела дело в съда по закона за защита от домашно насилие срещу мъжа си Георги Трайков.




Източник:




2021-01-15 18:37:00


Анализи


1

Прочетено: 101682

Кратка връзка








Районният съд в Сандански излезе с решение, с което удовлетвори молбата на Кристина Дунчева за защита от домашно насилие. В средата на ноември 32-годишната майка бе намерена в дома си заедно с двете си убити деца на 5 и 3 г. Тя бе арестувана и обвинена в убийството на Ивон и Васил. Оказа се, че месец по-рано тя е завела дело в съда по закона за защита от домашно насилие срещу мъжа си Георги Трайков.Днес магистратите на първа инстанция постановиха издаване на заповед за защита в полза на Кристина, пише pirinsko.com. На Георги Трайков е забранено да приближава жена си Кристина на по-малко от 200 метра, както и да приближава на по-малко от 20 метра  местоработата й като касиер-домакин в гимназия в Сандански.  Съдът задължи Трайков да се въздържа от извършване на домашно насилие над Кристина. Той ще трябва да плати 1000 лв. глоба, като и разноските за адвокат на Кристина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.