Кошмар!!! Затворник към жертвата си: Ще те погреба!

https://crimes.bg/analizi/koshmar-zatvornik-kam-zhertvata-si-shte-te-pogreba/38106 Crimes.bg
Кошмар!!! Затворник към жертвата си: Ще те погреба!

''Ще те погреба!" Писмо с такава закана е получила жена, чийто бивш съпруг в момента лежи в затвора заради упражняван върху нея системен тормоз и малтретиране. За неин ужас само след няколко дни се очаква той да бъде освободен.

Жената живее в постоянен страх за живота си и този на децата ѝ, когато испанските власти са я уведомили, че бившият ѝ ще излезе на свобода в ''близките дни''. А страхът ѝ не е неоснователен, тъй като преди няколко дни тя е получила ново писмо с думите: ''Аз ще се измъкна оттук, но ти никога няма да ми се измъкнеш''.

 

,,Искам да получа по-голяма защита за мен, за децата ми, за дома ми. Всъщност аз съм поставена под защита, но не и децата ми'', разказва пред испанските медии жената, чийто случай не е квалифициран с висока степен на риск, поради което няма право на 24-часов патрул пред дома си. Това, което тя може да получи като протекция, е ''от време на време'' да бъде посещавана от полицейски служител, който да се увери, че всичко е наред.

,,Дори когато им показах писмата със заплахите, от съда и прокуратурата ми отвърнаха, че в момента сме в разгара на лятото и няма кой да удовлетвори молбата ми'', допълва още тя.

 

Жената заяви още, че вече проверява по няколко пъти дали външната врата на дома ѝ е заключена, както и че никога не излиза навън сама.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.