Коронавирусът погуби директорът на АПИ-Стара Загора

https://crimes.bg/analizi/koronavirusat-pogubi-direktorat-na-api-stara-zagora/39494 Crimes.bg
Коронавирусът погуби директорът на АПИ-Стара Загора

Директорът на АПИ-Стара Загора Илия Златев е починал в инфекциозното отделение на старозагорската болница. Златев е бил приет с положителна проба на COVID-19, предаде Нова тв.




Източник:




2020-09-15 15:01:00


Анализи


0

Прочетено: 71190

Кратка връзка








Директорът на АПИ-Стара Загора Илия Златев е починал в инфекциозното отделение на старозагорската болница. Златев е бил приет с положителна проба на COVID-19, предаде Нова тв.Състоянието му се е влошило през последните дни. Директорът на АПИ- Стара Загора бе на 62 години. 

 

Златев е позната фигура в политическия и обществен живот на Стара Загора. Той е бивш заместник-кмет по време на мандатите на покойния д-р Евгений Желев, общински съветник, местен активен деятел на ПП АБВ. Семеен е. Има син, дъщеря и внук. Приятели и близки на Илия Златев се сбогуваха с него чрез социалната мрежа: Днес почина Илия Златев. Истински човек, професионалист, приятел. Способен администратор с човешко лице. Поклон пред паметта му!, написаха сем. Маргарита и Иван Тодорови. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.