Кирил Добрев за Корнелия Нинова, Мая Манолова, Румен Радев + още (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-za-korneliya-ninova-maya-manolova-rumen-radev-oshte-video/43534 Crimes.bg
Кирил Добрев за Корнелия Нинова, Мая Манолова, Румен Радев + още (ВИДЕО)

Кирил Добрев разкри своята истина за това, което става в БСП през последните месеци!

Повече от месец след като изгуби от Корнелия Нинова на изборите в БСП, Кирил Добрев не се чувства зле и не съжалява за нищо. Той е знаел, че ще загуби, но не е очаквал, че хората на Нинова ще го оклеветят така. Това стана ясно по време на интервюто му пред Мариан Станков – Мон Дьо по Нова телевизия.

Добрев каза, че никога не е обичал Нинова, а обича БСП. Когато е осъзнал, че Нинова не носи нищо добро на партията, е решил да се отдръпне от нея.


Синът на легендата на прехода Николай Добрев разкри своите виждания за бъдещето на БСП. Ако през март Левицата спечели изборите, то тя не бива да се коалира с ДПС, смята Добрев. Като най-добра за коалиране според него е партията на Мая Манолова.

Кирил Добрев каза и доста положителни неща за Румен Радев. Той го определи като силен президент, когото всички бесепари обожават.

На края на интервюто Добрев завърши с „Господ е жесток към добрите хора“.

Запознайте се подробно с цялото интервю във видеото!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.