Кирил Добрев синтезира най-важното от интервюто си пред Мон Дьо!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-sintezira-nay-vazhnoto-ot-intervyuto-si-pred-mon-dyo/43535 Crimes.bg
Кирил Добрев синтезира най-важното от интервюто си пред Мон Дьо!

Кирил Добрев даде най-важните акценти от интервюто си по Нова днес!

Както вече писахме, Кирил Добрев бе гост при Мон Дьо. Там той разкри както лични, така и професионални неща.

След интервюто по Нова телевизия Добрев посочи във Фейсбук основните изводи. Ето ги и тях:

"Ако зависеше от мен, нямаше да направя коалиция с ДПС. Оттам нататък всички коалиции са възможни.

ГЕРБ е в насипно състояние. Новият екип няма #шанс да не се справи със ситуацията. Нашите битки бяха със силен #ГЕРБ, с машина за правене на избори.

Крайният резултат от вътрешнопартийния избор мен самия не ме изненада. Кампанията ми беше инвестиция в младото и активно поколение.Истината е, че си бях изчислил с голяма точност гласовете, но не бях изчислил колко помия ще изсипят по мен. Това ме впечатли. И другото, което ме впечатли е как се отнесоха с хората, които застанаха зад гърба ми и казаха, че аз съм техния избор.

Винаги, когато някой председател на #БСП има вътрешнопартиен проблем, се вади заплахата, че някой ще ни купи, превземе, приватизира, открадне и на ход е врагът с партиен билет. Аз съм ги посрещал и изпращал всичките тези председатели, ще изпратя и този.

 Останах заедно с другари, които са за дълъг път. Повечето от тях са от онези хора, които изнасят цели кампании на гърба си, без да са в светлината на прожекторите и благодарение, на които #БСП продължава да я има."

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.