Кирил Добрев от БСП: Имаме шанса да предложим план за излизане от кризата!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-ot-bsp-imame-shansa-da-predlozhim-plan-za-izlizane-ot-krizata/39002 Crimes.bg
Кирил Добрев от БСП: Имаме шанса да предложим план за излизане от кризата!

Кирил Добрев вярва, че БСП е най-добрият вариант за промяна!

„Единството в партията е задължителната основа за всеки успех. Само консолидирана БСП може да даде по-добрата перспектива за България“. Това заяви в Първомай зам.-председателят на левицата Кирил Добрев.

Той не пропусна да поздрави членовете и ръководството на партийната организация в общината заради добрите изборни резултати през последния мандат.

„Винаги като партия сме били част от каузите на българското общество. Днес отново имаме шанс да предложим онзи национален план за България, който да ни изведе от кризата, който да донесе икономически напредък и благоденствие за гражданите“, каза още Кирил Добрев.

Той е на мнение, че кризата с Ковид-19 е разкрила жестоката истина за лошото управление на ГЕРБ през последното десетилетие и че трябва задължителна промяна.

„Единствената алтернатива е БСП. За да убедим обаче обществото в това, трябва да престанем със скандалите, защото никой не ходи на гости на семейство, което постоянно се кара“, подчерта Добрев.

Той допълни, че всички различия в БСП могат да бъдат преодолени, когато има обща кауза. Всички присъстващи социалисти се обединиха около тезата, че най-важното е партията да бъде единна, пише „Труд“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.