Кирил Добрев: Конят е куц, няма значение кой ще го яхне, важна е промяната!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-konyat-e-kuc-nyama-znachenie-koy-shte-go-yahne-vazhna-e-promyanata/39029 Crimes.bg
Кирил Добрев: Конят е куц, няма значение кой ще го яхне, важна е промяната!

Заместник-председателят на БСП Кирил Добрев, който е кандидат за нов лидер на партията, не може вече да гледа управлението на ГЕРБ и иска промяна.

„Хората искат от нас да сменим това порочно управление, а не кой ще яхне коня. Какво значение има кой ще го яхне, като конят е стар и болен. На места е куц, а някъде даже няма кон, а само един кандидат-ездач. Всичките ни усилия трябва да бъдат насочени в това да стегнем партията, да я подготвим програмно, организационно и кадрово, защото там издишаме. Това е и основната цел в тази вътрешнопартийна кампания и ми е много мъчно от това, което се случва“, каза още Кирил Добрев, пише „Дневник“.

Той е изцяло „за“ провеждането на демократичен избор, тъй като за него най-важното е БСП да има лидер, достоен да поеме дори премиерския пост.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.