Кирил Добрев: 90% от БСП иска Румен Радев!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-90-ot-bsp-iska-rumen-radev/42020 Crimes.bg
Кирил Добрев: 90% от БСП иска Румен Радев!

Кирил Добрев стои плътно зад Румен Радев!

Бившият депутат от БСП Кирил Добрев разкри какви очаквания има за предстоящите избори и анализира политическата обстановка дотук.

Ето кои са акцентите от участието му в „Тази събота и неделя“ по bTV:

✅БСП има кандидат за президент още от 17 април 2021 г. След изборите на 4 април, предизборният щаб на партията в цял абзац в доклада си отчете като грешка, че не сме подкрепили нашата кандидат-президентска двойка. И веднага взехме решение, че ги подкрепяме.✅90% от организациите на БСП са взели решение за подкрепа на двойката Радев – Йотова. И още 20 кампании за номинации да има, отново Румен Радев ще има най-много.✅Кирил Петков и Асен Василев са продукт на това, че трите протестни партии се скараха помежду си и оставиха вакуум. Ако те получат висок резултат, виновни ще са БСП и ГЕРБ, защото с постоянните си критики ги легитимират и популяризират.✅Ако Румен Радев искаше партия, то тя вече щеше да е факт, щеше да в спечелила изборите и в момента щеше да управлява.✅Вътрешнопартийният избор мина и от тогава имахме 2 избора и в тях загубихме 600 000 гласа.✅Защо преди избори винаги БСП се кара с потенциалните си партньори? В бъдеще Харвард и Сорбоната все пак могат да намерят общ език.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.