Кървав ужас разтърси Варна

https://crimes.bg/analizi/karvav-uzhas-raztarsi-varna/38390 Crimes.bg
Кървав ужас разтърси Варна

 

Пострадалият е с опасност за живота


Морската ни столица Варна бе разтърсена от кървав ужас.

 

Двама души са били привлечени като обвиняеми за причиняване на средни телесни повреди на млад мъж, който е с временна опасност за живота.

 

Районната прокуратура във Варна е задържала 38-годишния С. Б. и съучастника му Р. Д. на 26 години за срок от 72 часа.

 

Случката се е разиграла в село Шкорпиловци в съучастие като съизвършители двамата обвиняеми влезли в дома на пострадалия Ю.С. (34 г.). младият мъж подготвял за сън тригодишното си дете, когато двамата нападатели го пребили от бой.

 

За да не гледа детето свирепия бой, нападателите хвърлили одеяло върху него. С. и Р. нанесли побоя над Ю., за да му отмъстят, че е ударил автомобила на единия. Пострадалият Ю. С. е в болницата със счупен череп и масиран хематом, който е засегнал центъра на говора му.

 

Има опасност за живота му. Двамата обвиняеми са осъждани като членове на организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Предстои Районната прокуратура във Варна да внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ спрямо С. Б. и Р. Д.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.