Кървав екшън в Плевенско завърши с арести

https://crimes.bg/analizi/karvav-ekshan-v-plevensko-zavarshi-s-aresti/40862 Crimes.bg
Кървав екшън в Плевенско завърши с арести

Кървав екшън в Плевенско завърши с арести

Екшън в Плевенско завърши с арести. Шестима души са задържани за участие в побой. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Служителите на Районното управление на МВР в Пордим са се отзовали незабавно на сигнал за сбиване на улица. Скандалът възникнал пред частен дом. Участниците в екшъна са група мъже.

Самоличността на участниците в конфликта е изяснена. Най-възрастният мъж е 56-годишен, а най-младият е на 17 години.

Районната прокуратура в Плевен е поела случая. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 325 от Наказателния кодекс, пише БЛИЦ.

Все още не са изясни причините за побоя. Предстои изясняването им в процес на досъдебното производство. 

Още един подобен екшън се разигра в луковитското село Бежаново снощи. Но за съжаление той е завършил със смъртен случай, съобщиха от полицията. Починал е мъж на 51 години.


Криминалисти от ОД МВР-Ловеч и РУ-Луковит под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч изясняват обстоятелствата около инцидента, възникнал около 22.30 часа.


По първоначална информация в селото имало сбиване между мъже, които били употребили алкохол. По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват и причините за смъртта на единия от участниците в скандала, който е местен жител.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.