Кървав ад в Бургас

https://crimes.bg/analizi/karvav-ad-v-burgas/43068 Crimes.bg
Кървав ад в Бургас

 

Наложило се е автомобилът да бъде извозен с Пътна помощ

Кръв оплиска Бургас броени дни преди светлия християнски празник Великден.

 

Тежкият пътен инцидент се е случил на четирилентовия път, водещ към квартал „Сарафово“. Става въпрос за верижна катастрофа, уточнява „Флагман.бг“.

 

Ударили са се три леки коли и един микробус. Като причина за тежкия пътен инцидент се посочва неспазването на дистанция.

Най-тежко пострадал е автомобил със софийска регистрация. В резултат на инцидента, той е бил помлян.

 

Наложило се е автомобилът да бъде извозен с Пътна помощ.

От ОДМВР-Бургас посочват, че в резултат на верижната катастрофа са пострадали две лица. За щастие нараняванията им са леки. Момиче се е оплакало, че има болки в гърдите. Сред пострадалите е и млад мъж.

 

И двамата пострадали са прегледани в лечебно заведение, но състоянието им не е налагало да бъдат приети. Поради тази причина след направения преглед, лицата са били освободени за домашно лечение.

 

От полицията за пореден път призовават водачите да шофират внимателно. Спазването на дистанция често пъти бива подценявано, но това е поредното доказателство, че е от изключителна важност.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.