Кардиологът на починалата след ваксинация с "Астра Зенека" Румяна проговори за трагедията

https://crimes.bg/analizi/kardiologat-na-pochinalata-sled-vaksinaciya-s-astra-zeneka-rumyana-progovori-za-tragediyata/40710 Crimes.bg
Кардиологът на починалата след ваксинация с "Астра Зенека" Румяна проговори за трагедията

Личният кардиолог на жената от Йоаким Груево, починала след ваксинация с препарата на "Астра Зенека", заяви пред БНТ, че са спазени всички задължителни процедури преди ваксинацията.




Източник:




2021-03-12 16:37:00


Анализи


0

Прочетено: 56700

Кратка връзка








Личният кардиолог на жената от Йоаким Груево, починала след ваксинация с препарата на "Астра Зенека", заяви пред БНТ, че са спазени всички задължителни процедури преди ваксинацията.

Направен е и обстоен преглед на жената, според който е нямало опасност да бъде ваксинирана.Д-р Ганчевска потвърди, че пациентката е била с няколко заболявания. Поставената ваксина не е от партидата, заради която няколко европейски държави прекратиха ваксинацията с "Астра Зенека"."Тя попадаше в групата, която трябваше да бъдат ваксинирани, имаше желание жената, подписа съответните документи. Нямаше температура, нямаше никакви оплаквания и беше ваксинирана. С много заболявания - да, тя ми е пациентка от няколко години, но аз нямам право да ви давам информация за здравословното ѝ състояние.Ако имаше опасност и ако съм предполагала, че има и най-малка опасност, аз нямаше да я ваксинирам", заяви кадриологът д-р Мария Ганчевска.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.