Как да изберем телеком оператор в България - по мрежата

https://crimes.bg/analizi/kak-da-izberem-telekom-operator-v-balgariya-po-mrezhata/41968 Crimes.bg
Как да изберем телеком оператор в България - по мрежата

Какво прави една мрежа добра?Какво е най-добра мрежа? Питайте клиентите на Теленор

 Според нова информация на Statistica[1] от тази година, 49% мъже и 46% жени правят по няколко обаждания дневно. Двама от пет души пък поглеждат телефоните си веднага, след като се събудят. Един от тях го прави, непосредствено преди да заспи.

Да! Нашите телефони са връзката към външния свят, към нашето алтернативно "аз". Точно заради това проучвания като това на Ofcom за BBC от 2018 г., показват, че за 34% от хората липсата на интернет създава чувството на откъснатост от света. От друга страна 10% от анкетираните се чувстват освободени, когато го използват и също толкова смятат, че използването на интернет ги прави по-продуктивни.

Какво говорят данните?

Мрежата, интернет и телефонните разговори не са предмет. Възприятието на обикновения потребител към тях не е еднозначно и по-скоро свързано с емоционалното им разбиране за мрежа. Ние реагираме на тях спрямо това как ни карат да се чувстваме и как влияят на нашето ежедневие и неговото качество.

Никой не може да отрече, че технологиите значително подобряват живота ни. Много по-лесно е да си поръчаш храна до дома по телефона, още когато тръгнеш от офиса и тя да те чака, когато се прибереш или да включиш отоплението у дома, час преди да си стигнал вкъщи. Затова мобилни оператори като Теленор активно работят в посока на това да ни покажат на практика какво е отражението на мрежата в нашия реален живот и как ние си взаимодействаме с нея.

 

Какво прави една мрежа добра?

Това, което потребителят използва и вижда на практика: свързаност, бързина и покритие. За последните няколко месеца Теленор получи три пъти сертификат за Best in Test за мрежата си. Какво обаче означава това? Най-висока оценка в сравнение при скорост на сваляне на данни и най-малко закъснение при пренос на пакет данни. Това означава, че свързването се случва по-бързо, мрежата е най-стабилна спрямо другите, тествани от umlaut, а скоростите и времезакъснението са забележително добри.

Горчиво

Ако се питате какво е общото между сватбите и мобилните оператори, оказва се, че това е точно мрежата. Още един много успешен начин, по който виждаме реално как свързаността дава своето отражение върху всичко онова, което правим.

През лятото на изминалата и съдбовна 2020 година Теленор бяха главно действащо лице в сватбата на българката Милена и американеца Итън, които напук на всички превратности на съдбата си казаха "да". Да, но някак по-трудно, когато родителите на младоженеца няма как да присъстват на този личен момент. Теленор успя да "доведе" всички и да ги направи част от събитието, благодарение на връзка между няколко континента, осъществена с помощта на дърво от таблети и, разбира се, мрежата на оператора, която успя да направи цялото семейство на младата двойка съпричастни на този толкова важен в живота им момент. Без забавяне, без прекъсване, дори в най-силната буря за месеца. Всички гости бяха част от този момент, тук и сега.

Силата на мрежата е да те направи част от момента, да знаеш, че можеш да разчиташ на нея във всяка ситуация. Животът ни не се случва вчера или утре, а сега и в този момент, затова трябва да можем да разчитаме на сигурна и надеждна връзка, която да ни помага в точния момент и на правилното място.

[1] https://www.statista.com/statistics/466240/mobile-phone-use-by-frequency-of-calling-in-the-uk/

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.