Известен театър в Лондон едва не погреба над 700 човека (Видео + снимки от ужаса)

https://crimes.bg/analizi/izvesten-teatar-v-london-edva-ne-pogreba-nad-700-choveka-video-snimki-ot-uzhasa/30929 Crimes.bg
Известен театър в Лондон едва не погреба над 700 човека (Видео + снимки от ужаса)

88 души са ранени след като част от покрива на театъра се срути върху тяхСнощният тежък инцидент в известния лондонски театър „Аполо“ като по чудо се размина без жертви. 88 души са ранени и са настанени в болница след като част от покрива на сградата се срути върху препълнената със зрители зала по време на представлението „Мистериозният инцидент с кучето през нощта“. Бетонният къс, който се е стоварил върху хората, е бил с големина 10 на 10 метра.88 души са ранени при инцидента в лондонския театър „Аполо“В театъра е имало над 700 души, а седем от пострадалите са ранени тежко. Очевидци разказват, че картината е била страшна. Част от хората били заклещени вътре в сградата на театъра, голяма част от тях с окървавени лица. Най-сериозно пострадалите бяха закарани до болницата с помощта на автобус от градския транспорт, специално докаран на мястото за тази цел. Все още се изяснява дали кошмарната буря, която се разрази часове, преди инцидента, е оказала влияние на стабилността на покрива.Властите са категорични, че в случая не може и да става въпрос за терористично нападение. Британският премиер Дейвид Камерън разкри, че на пострадалите ще им бъдат оказани всички необходими грижи, предават от Daily Mail, цитирани от ПИК.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.