Извършителят на жестокото убийство в Бургас загази сериозно

https://crimes.bg/analizi/izvarshitelyat-na-zhestokoto-ubiystvo-v-burgas-zagazi-seriozno/42070 Crimes.bg
Извършителят на жестокото убийство в Бургас загази сериозно

 

Грозят го от 10 до 20 години затвор

Черни облаци надвиснаха над извършителя на жестокото убийство в Бургас.

 

Светозар Стоянов е убил в неделя сутринта по изключително мъчителен начин съратника си по съдба пред УМБАЛ-Бургас. Това стана ясно при гледането на мярката за неотклонение в Окръжния съд-Бургас, пише "Флагман".

Стоянов налагал скитащия несретник с глава, крак и дървена пръчка в областта на главата заради скандал за 50 лева. Обвиняемият е направил пълни самопризнания и съдействал за разкриване на престъплението. Прокуратурата го обвини по чл.115 от Наказателния кодекс. Грозят го от 10 до 20 години затвор.Окръжният съд в Бургас му наложи постоянен арест, защото прие, че е налице реална опасност да се укрие. Светозар има постоянен адрес – в общинско жилище. Оказва се, че не живее там от години и води скитнически начин на живот. Той няма и постоянна месторабота, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.