Извънредни новини за убийството на Анелия Димова

https://crimes.bg/analizi/izvanredni-novini-za-ubiystvoto-na-aneliya-dimova/39531 Crimes.bg
Извънредни новини за убийството на Анелия Димова

Жертвата е от Бяла Слатина 

По-рано днес бяха съобщени извънредни новини за убийството на Анелия Димова.

 

Позовавайки се на властите, италианските медии съобщават, че вече има арестуван за убийството на българката Анелия Димова. 

 

Униформените са закопчали 32-годишния Андреа Ренда, който е разследван за зверството, извършено на 30 август.  

Припомняме, че според италианските медии, причината за убийството, извършено в Белведере Маритима, до Козенца, е грабеж. 

 

Припомняме, че нашенката бе открита обезобразена. Тя е била с разбит череп и с кърпа върху лицето, която била прикрепена с тиксо. На камери от района, работили в нощта на убийството, се вижда заподозреният, който влиза в жилището на жертвата, държейки алкохол в ръката си.  

 

Анелия Димова от Бяла Слатина е била на 55 или 56 години според различните медии в Южната италианска област. Тя живеела постоянно в Белведере Маритимо от март тази година, като за да се издържа практикувала различни занаяти, твърде вероятно и най-древния.   

 

Както твърди изданието „Кориере дела Калабрия“, сънародничката ни е била открита от карабинерите в градчето след анонимно обаждане на техния дежурен телефон. 

Разследването се координира от прокурора Пиер Паоло Бруни от трибунала на близкия град Паола. Начело на следователския екип пък е капитан Андреа Масари от местната казарма на Корпуса на военизираната полиция.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.