Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг получи награда за Бизнес лидерство по време на криза 2020

https://crimes.bg/analizi/izpalnitelniyat-direktor-na-telenor-dzheysan-king-poluchi-nagrada-za-biznes-liderstvo-po-vreme-na-kriza-2020/41964 Crimes.bg
Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг получи награда за Бизнес лидерство по време на криза 2020

Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг получи награда Бизнес лидерство по време на криза 2020 по време на церемонията на 30-тото юбилейно издание на наградите Мистър и Мисис Икономика. Джейсън Кинг беше отличен за лидерството си, което превърна Теленор в пример за по-добро представяне по време на криза и създаване на възможности за неговия екип да изведе бизнеса до нови висоти.

"Истинска чест е да получа тази награда. Лидерството е нещо повече от която и да е личност, а включва визия, фокус и последователност. Затова съм благодарен, че имаме невероятният екип на Теленор, който се грижи за нашето общество, така както се грижи и за нашия бизнес. Уверен съм, че благодарение на отдадеността на всички нас ни очакват още по-светли дни занапред", каза Джейсън Кинг в своята реч при приемането на наградата.

Джейсън Кинг беше отличен за лидерството си управлението на стратегия, която осигури устойчивостта на компанията, за да продължи да предоставя надеждни и висококачествени мрежа и услуги, с което намали най-лошите ефекти от кризата, както и за холистичния подход към екосистемата от заинтересовани страни и обществото. Той водеше кампания за подкрепата на партньори, бизнеси и клиенти, докато страната се справяше с кризата, като споделяше най-добрите практики за непрекъснатост на бизнеса и направи Теленор първата и единствена компания в страната, която сподели с партньорите и бизнес клиентите си своя план за справяне с кризата.

Без да спира до там, Теленор се превърна и в един от най-големите частни дарители в страната, с дарения на стойност над 700 хил. лв. под формата на медицинско оборудване, средства за лична защита и осигури смартфони на медицинските работници на първа линия, за да могат да продължат дейността си по-безопасно. Теленор дари компютри на училища и центрове за деца в риск, с което осигури възможността им да учат дистанционно.

Под лидерството на Джейсън Кинг Теленор получава постоянно признание за своя лидерски подход на пазара - от впечатляващите бизнес постижения чрез програмите си за устойчивост и околна среда, до развитието на иновативни дигитални продукти и услуги, докато продължава да осигурява инфраструктура за дигитална комуникация с най-високо качество в полза на частните клиенти и бизнесите в страната.

Наградите Мистър и Мисис Икономика са организирани от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и сп. "Икономика". Те отличават бизнес лидери за приноса им и позитивно влияние върху бизнес средата, икономиката и обществото в България.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.