Иван Гешев: Ако има данни за престъпление, ще предприемем действия, независимо дали е Гергов или някой друг!

https://crimes.bg/analizi/ivan-geshev-ako-ima-danni-za-prestaplenie-shte-predpriemem-deystviya-nezavisimo-dali-e-gergov-ili-nyakoy-drug/34439 Crimes.bg
Иван Гешев: Ако има данни за престъпление, ще предприемем действия, независимо дали е Гергов или някой друг!

Иван Гешев нес е вълнува от политика, а просто следи за спазването на закона и справедливото наказание на нарушителите!

„Казаха, че сме извършили политическо убийство заради ареста на вече бившия министър Нено Димов. Прокуратурата не съобразява действията си си политическите последствия. Това заяви главният прокурор Иван Гешев от Кричим.

„Независимо от това какво смята една партия и дали тя е част от управляващото мнозинство или от опозицията. Това мен не ме интересува. Ние играем в полето на закона, а не на политическото поле. Единственият ни досег може да бъде, ако има нарушаване на закона. Не ме интересува какви политически интереси сме засегнали. Чух, че ни предлагат да ни изпратят танкове, но за съжаление нямаме работещи танкове, така че не знам как това ще стане“, заяви Иван Гешев.

Ако се установят данни за извършени престъпления, ще предприемем действия независимо дали става въпрос за Гергов или някой друг. Правим всичко хората да се по-спокойни, да не им липсва половината покъщнина, убивани и запалвани в домовете и. Искаме по-голямо спокойствие и сигурност, добави още той.

„До момента има 15 отведени лица“, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов във връзка с акцията, която се проведе днес в Пловдивско. Заслугите за добрата организация на акцията е на директора на МВР-Пловдив Йордан Рогачев и окръжния прокурор Румен Попов, които много добре си вършат работата.

„Незаконен добив на дървен материал, търговия с цветни метали, управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества. Това се касае за първите три часа и в малките населени места”, поясни окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

„Това е поредна акция по линия на битовата престъпност. Целта й е в края на годината битовата престъпност да е на много по-ниски нива от тези, на които е в момента. Мога да кажа, че това е красив и спокоен район, защото има поминък и образование и проблемът с престъпността не е толкова голям, колкото на други места. Това не означава, че прокуратурата и полицията да работят активно.“, заяви още главният прокурор Иван Гешев.

 

Обвинител номер едно на България разкри още, че се правят хиляди проверки, независимо дали става въпрос за министър, министър-председател, депутати, лица с имунитет, богати или социално слаби хора, единственият критерий е дали е спазен или не е спазен законът, пише Traffic News.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.