Иван Ангелов със скандални разкрития за "тайния" свидетел на Манолова

https://crimes.bg/analizi/ivan-angelov-sas-skandalni-razkritiya-za-tayniya-svidetel-na-manolova/41095 Crimes.bg
Иван Ангелов със скандални разкрития за "тайния" свидетел на Манолова

Иван Ангелов със скандални разкрития за "тайния" свидетел на Манолова

Иван Ангелов - шефът на фирма "Градус", заяви че е особено изненадан от безскрупулните лъжи. Той добави, че всеки ще си отговаря за лъжите. Ангелов допълни, че 95% от нещата, които каза Илчовски, са лъжи.

"С това, което Илчовски казва, че е плащал 800 хиляди, днес казва 500 000 лева. Аз мога да кажа, че винаги съм купувал от него на по-високи цени от другите доставчици. От него съм купувал 2020 година царевица на 280 лева тон. Същото време купувам от "Агроцар" на 270 лева. Така, че господин Илчовски ще бъде даден на прокуратурата, защото непрекъснато лъже", заяви Ангелов.

Шефът на "Градус", заяви че 26 юни същата година е купил 2000 тона царевица на 265 лева и може да представи договорите.

"Купувам царевица от друга фирма на 260 лв. А той твърди, че го ликвидирам и го принуждавам да продава на ниски цени. 2019 година от Илчовски съм купил царевица на 280 лева, като съм му платил авансово, пет месеца преди сделката. 2018 година съм му дал пет милиона заем, с договор с всичко", заяви Ангелов.

Той добави, че Илчовски не може да върне заема и се е молел на Боян Марков да ходатайства да му отложат заема. Но въпреки това е поискал нови 3,5 милиона.

"Илчовски твърди, че съм използвал името на премиера, за да ми продава евтино стока - брутална лъжа, това е срам. Никога не съм използвал името на премира пред този господин. Не бива така да лъже. "Градус" има 27 годишна история. Произвежда 150 милиона разплодни яйца. 130 милиона се изнасят по цял свят. Аз имам годишно около 30 милиона бройлера и около 1.3 милиона кокошки. Нямам нищо общо със свинско месо. Това е самата истина", допълни шефът на "Градус".

Той заяви, че за 20 години назад му е направена данъчна проверка. 

"При мен работят 1 700 човека. Общо за мен работят 4000 човека. Няма как те да взимат редовно заплати, ако аз съм този, който ме представя Илчовски", допълни още Ангелов, цитиран от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.