Инфарктни часове за Лютви Местан

https://crimes.bg/analizi/infarktni-chasove-za-lyutvi-mestan/41162 Crimes.bg
Инфарктни часове за Лютви Местан

Горещи новини за катастрофата с Лютви Местан

Предстоят инфарктни часове за Лютви Местан. Общо 21 свидетели ще влязат в съда в Кърджали. Всички те ще бъдат разпитани по делото за смъртта на 6-месечното бебе Еджрин, което загина при зверската катастрофа край Загорско. Утре стартира делото „Местан-Ахмед“.

В първия ден предстои да бъдат изслушани показанията на 13 души. На следващия ден пък в залата се очаква да влязат 8 свидетели, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на 24rodopi.com. Заради пандемията стартът на делото бе отложен за средата на май, а още през февруари съдът даде ход на процеса.Окръжните магистрати в Кърджали посочиха, че няма допуснати отстраними съществени нарушения и процесът може да стартира в началото на април.

На 5 и 6 април с разпит на свидетели трябваше да се проведе заседанието. Новите дати са 17 и 18 май.Обвинени за съпричиняване на смърт по непредпазливост при катастрофата са Лютви Местан и бащата на загиналото дете Юсеин Ахмед.Тежкият инцидент стана на главния път между Кърджали и „Маказа“ на 14 април 2019 година.

Двата автомобила се удариха при опит на Лютви Местан да се включи в движението от разклона за Загорско, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.