Икони, църковни сувенири и подаръци, църковни одежди и оборудване - само в магазин 'Православен свят"

https://crimes.bg/analizi/ikoni-carkovni-suveniri-i-podaraci-carkovni-odezhdi-i-oborudvane-samo-v-magazin-pravoslaven-svyat/39844 Crimes.bg
Икони, църковни сувенири и подаръци, църковни одежди и оборудване - само в магазин 'Православен свят"

Чудили ли сте от къде можете да си набавите всичко необходимо за вашия църковен празник? Било то сватба или кръщене? Дори и да не сте наясно какво точно ви е нужно, от църковен магазин „Православен свят“ ще ви предложат всичко необходимо, заедно с напътствия какви точно са християнските обичаи за съответния повод.

Защото "Вярата е Божий дар" ( Еф. 2:8 )!

За укрепването й посетете магазин  "Православен свят". В него ще намерите готови комплекти за сватби и кръщенета, за да бъде празникът ви изцяло според религиозните канони. Също така икони с различни светии, които да покровителстват вашия дом и начинания. Можете да изберете от старинни на вид икони през така модерните в последните години сребърни икони, до икони със златен обков. Защото иконата винаги е подходящ подарък – за младоженци, за новодомци, за раждане на дете... Още една икона във вашия собствен дом пък никога не е в повече.

Църковните сувенири, които ще намерите в магазина, също са изключително желан и търсен подарък.

Освен за миряните, магазин „Православен свят“ е снабден и с всичко необходимо за свещениците – църковна утвар, богослужебна литература, църковно оборудване.

Не е тайна, че за облеклата на свещениците има изисквания, които не се влияят от модата, а в същото време трябва да изпълняват тяхната практическа цел. Оказва се, че за духовните лица в България не винаги е лесна задача да се намерят канонични облекла, които да са едновременно красиви и качествено изработени.

Затова магазинът предлага голямо разнообразие всякакви видове одежди за духовните лица – елечета, които са едно от най-популярните и необходими облекла за свещениците. Ушити изключително качествено, те са незаменими както в зимния студ, така и в пролетно-есеения сезон.

Магазинът разполага и с необходимото за всяка църква църковно оборудване – различни видове кандила, дарохранителници, кръстове, свещници, иконостаси. Като последните се предлагат в различни размери, което позволява да бъдат постовени и в дома на вярващите миряни.

Всички стоки в църковния магазин са от най-високо качество и на изключително разумни цени!

Възползвайте се сега! Подсилете вярата си в тези трудни времена – посетете църковен магазин  "Православен свят" - гр. София, бул. Ботевградско шосе, блок 4

Телефон за контакт: +359888722291 | +359887175676 | +359896668068

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.