Христо Терзийски внесе яснота по казуса с гафа на Каракачанов! (подробности)

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-vnese-yasnota-po-kazusa-s-gafa-na-karakachanov-podrobnosti/38671 Crimes.bg
Христо Терзийски внесе яснота по казуса с гафа на Каракачанов! (подробности)

Снимкова галерия







Шефът на полицията Христо Терзийски проговори по случая с Красимир Каракачанов, който направи грубо нарушение на карантината!

Снимката, която излезе с Красимир Каракачанов и обиколи интернет, стана причина за стартирала проверка на СДВР. На снимката министърът на отбраната седи на пейка пред Народния театър и разговаря с приятел, който не е на 2 метра разстояние от него.

Директорът на „Национална полиция“ Христо Терзийски застана пред камерите на Нова телевизия, за да даде разяснения по казуса и да внесе яснота относно наказанието, което Каракачанов евентуално ще получи. Глобата в такива случаи е до 300 лв.

 

„Ако е нарушил правилата, защо не? Но трябва лицето, което е направило снимката, да каже на коя дата, в колко часа и на кое място е било”, заяви старши комисар Христо Терзийски, директор на ГД „Национална полиция”.

От своя страна министърът на отбраната пък посочи, че не се страхува от глоба.

 

„Ако полицията прецени, че това е парк, нека ме глоби. Каквото е за гражданите, такова е и за мен”, каза Каракачанов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.