Христо Терзийски съобщи: 14 души от престъпна организация са арестувани!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-saobshti-14-dushi-ot-prestapna-organizaciya-sa-arestuvani/39733 Crimes.bg
Христо Терзийски съобщи: 14 души от престъпна организация са арестувани!

Христо Терзийски с важни разкрития за работата на МВР!

Вътрешният министър Христо Терзийски разкри пред медиите в с. Бошуля, че са задържани 14 души от престъпна група в София. Тя се свързва с рекет, имотни измами и разпространение на наркотици

При извършването на арестите ГДБОП са използвали всички способи, позволени от НПК. Оперативно-издирвателните мероприятия продължават, каза Терзийски.


Той взе отношение и по случая с нападението с нож във влак. Според министъра на вътрешните работи не е необходимо да се налага присъствие на МВР в БДЖ.

Относно нападението над Валентин Михов, Христо Терзийски каза, че разследването е още в начален етап и все още не се изключват никакви версии.

Вътрешният министър беше в с. Бошуля заради церемонията по откриване на учебен център по проект „Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения“, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.