Христо Терзийски разкри истината за случая със стрелбата в Ловеч на Нова година!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-razkri-istinata-za-sluchaya-sas-strelbata-v-lovech-na-nova-godina/40372 Crimes.bg
Христо Терзийски разкри истината за случая със стрелбата в Ловеч на Нова година!

Христо Терзийски каза какво се случва по случая с простреляната жена на Нова година!

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски даде подробности около разследването на странния случай в Ловеч, когато навръх Нова година жена бе прострляна в гърба, докато играеше хоро пред блока.


Терзийски разкри, че потърпевшата е била улучена от жилищна сграда. Най-вероятно става въпрос за некриминално проявено лице. Все още обаче е трудно да се открие стрелецът, тъй като хирурзите не са извадили куршума от тялото на жертвата.

„Проверяваме всички криминални лица в района, но е сложно. Ако става въпрос за случаен изстрел, извършителят да дойде и да го заяви, за всяка грешка има и прошка.“ – каза министър

Той разкри още, че има видеозапис от ситуацията, но той засега не върши особено голяма работа. Образувано е досъдебно производство по случая.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.