Христо Терзийски насред Хитрино: Все още проверяваме случая с Димитър Кенаров!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-nasred-hitrino-vse-oshte-proveryavame-sluchaya-s-dimitar-kenarov/39734 Crimes.bg
Христо Терзийски насред Хитрино: Все още проверяваме случая с Димитър Кенаров!

Христо Терзийски взе отношение по важни случаи от престъпния свят, вълнуващи обществото!

Проверката на МВР по случая с журналиста Димитър Кенаров от 2 септември продължава с пълна сила. Към този момент не са предоставени медицински документи за нанесени телесни повреди. Това каза министърът на вътрешните работи Христо Терзийски при посещението си в с. Хитрино днес.

Той разкри, че проверката е започнала незабавно, още с появата на заповедта на директора на Столична дирекция.


„Към нас беше отправен въпрос и от депутатите от Европейския парламент. Отговорихме на 24 или 25 септември, дотогава г-н Кенаров не беше предоставил конкретни данни и информация по отношение на този случай и едва на 23-ти чрез негов адвокат бяха входирани негови обяснения чрез интернет“, разкри Терзийски.

Той коментира и случая с полицаите, превишили правата си на 10 юли. Има четирима наказани. Всички материали са в Софийска районна прокуратура.

„Сега мисля, че има 3-4 образувани проверки от Софийска районна прокуратаура по постъпили сигнали на граждани, които са в ход на проверка“, заяви министърът на вътрешмните работи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.