Горещи разкрития за мъжа, който заплаши Ива Митева

https://crimes.bg/analizi/goreshti-razkritiya-za-mazha-koyto-zaplashi-iva-miteva/41836 Crimes.bg
Горещи разкрития за мъжа, който заплаши Ива Митева

 

За момента няма официално потвърждение на информацията

Всички знаете, че вчера гръмна новината, че председателят на Народното събрание Ива Митева е получила заплаха за убийство.

 

Малко след това коментар направи и самата шефка на НС. Около случката пък изплуваха имената на две загадъчни жени.

По-късно стана ясно, че за заплахите е задържан мъж. Сега стана ясно, че арестуваният, изпрaтил имeйлa cъc зaплaхaтa зa убийcтвo нa прeдceдaтeля нa пaрлaмeнтa Ивa Митeвa, e Любoмир Любoмирoв Якoв.Тoй e рoдeн прeз 1995 г.Зaдържaн e близo дo гaрaтa в Cтaрa Зaгoрa, в грaдинкa, извecтнa кaтo cбoрищe нa нaркoмaни, уточнява БНТ.Припомняме, че още в петъчния ден се разбра, че мъжът е арестуван само след няколкочасова работа на ГДБОП.

След като е бил отведен в ареста, той е направил и самопризнания.Акцията е извършена от служители на „Киберпрестъпност” и антимафиоти. За Любимир Яков се твърди още, че е криминално проявен. По първоначални данни предишните му провинения били за подобни престъпления.За момента няма официално потвърждение на информацията от МВР. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.