Ето какво се случва със сина на Катя Лерца

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-sas-sina-na-katya-lerca/41204 Crimes.bg
Ето какво се случва със сина на Катя Лерца

Ето какво се случва със сина на Катя Лерца

Синът на Катя Лерца – Костадин получи присъда заедно с приятелите си. Всички те похитиха мъж и го пребиха на хижа "Здравец".

Срещу четиримата са подигнати по две обвинения – за отвличане на техен познат и за грабеж на същия, от който през нощта на 19 септември 2020 г. са взели, чрез сила и заплашване, мобилен телефон, 20 лева и дебитна карта. Откарали пострадалия на хижа "Здравец", нанесли му побой, съблекли го чисто гол и издевателствали над него.

Обвиняемите Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов и синът на Лерца Костадин Костадинов сключиха споразумение с прокуратурата, пише БЛИЦ, позовавайки се на TrafficNews.

Припомняме ви, че те бяха арестувани след отвличане и гавра с 44-годишен мъж. Гнусната история се е разигра в средата на септември.

Костадин и приятелите му първо изпили няколко питиета и след това решили да се отбият при жертвата си, за да разберат кога възнамерява да върне дълговете си. Намерили го в дома му и го поканили да се почерпят в ранчо, близо до ЖП линията в район "Тракия".

Мъжът обещал в понеделник да възстанови част от сумата и също така да каже в коя заложна къща е оставил моторната резачка.

Но младежите не останали доволни от отговора му и го качили в колата на единия и потеглили към хижа "Здравец". Там го набили, съблекли му дрехите, заплашвали го, а един от похитителите дори уринирал върху него.

Синът на Лерца получи присъда за 2 години и 6 месеца условно с 4,6 години изпитателен срок. Подобна присъда получи и Илиян Смиленов. Йордан Арбалиев получи 3 години условно с 5 години изпитателен срок.

Единствено Стефан Харизанов ще изтърпи наказанието си ефективно. Той остава зад решетките за 3 години, при първоначален общ режим, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.