Ето какво се случва с Иво Лудия след зверската катастрофа в Пловдив

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-ivo-ludiya-sled-zverskata-katastrofa-v-plovdiv/41082 Crimes.bg
Ето какво се случва с Иво Лудия след зверската катастрофа в Пловдив

Ето какво се случва с Иво Лудия след зверската катастрофа в Пловдив

 

На 2 май вечерта 46-годишният Иво Даскалов предизвика зверска катастрофа на Околовръстното шосе в Пловдив, която завърши с 3 трупа. Той остава зад решетките, пише БЛИЦ, позовавайки се на Монитор бг.

 

Това реши на изнесено заседание в болничната стая на обвиняемия дежурен съдия от Окръжния съд в Пловдив. Даскалов с прякор Лудия е в болница след мелето, което предизвика с навлизането си в насрещното.

 

Джипът на Иво БМВ – Х5 удари друго БМВ, чийто шофьор почина минути след инцидента. На място загинаха и двамата спътници на Даскалов.

 

Трите жертви са съответно на 35г., на 38г. и на 43г. Иво Даскалов има различни фрактури, но животът му е вън от опасност.

 

От събраните доказателства става ясно, че Иво Даскалов е съпричастен към престъплението, за което е привлечен като обвиняем.

 

Според магистратите съществува реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление.

 

Все още не са готови резултатите от взетите кръвни проби на Даскалов след пътното произшествие, от които трябва да стане ясно дали е шофирал под въздействието на алкохол или дрога.

 

Засега е неясно и с каква скорост се е движил автомобилът на обвиняемия.

 

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.