Ето какво се случва с бруталния престъпник Харислав

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-brutalniya-prestapnik-harislav/41199 Crimes.bg
Ето какво се случва с бруталния престъпник Харислав

Ето какво се случва с бруталния престъпник Харислав

 

Бруталният рецидивист Харислав Андреев влиза в затвора. Той ще остане зад решетките за две години заради обир на къща в квартал Рудник, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

 

23-годишният ром се прочу преди две години. Тогава той избяга от строителен обект, където е работил като затворник и дълго време се укриваше.

 

Докато се укриваше, той е правил по обир на ден. Жертвите му са предимно възрастни и немощни хора, които не могат да се защитят.

 

Криминалистите го сравняват с пловдивският престъпник Жоро Плъха, който бе застрелян от д-р Иван Димитров след поредната кражба. Но Харислав е подбирал внимателно жертвите си.

 

Поредната присъда, която получава е за обир на къща на чужденец, от която е задигнал вещи за около 1000 лева - музикална уредба, комплект трапезни ножове и куфар.

 

Присъдата на Районен съд – Бургас е издадена по реда на съкратеното производство. Тя може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.