Ето го Любомир, убил богатата арендаторка Красимира (Фото)

https://crimes.bg/analizi/eto-go-lyubomir-ubil-bogatata-arendatorka-krasimira-foto/39540 Crimes.bg
Ето го Любомир, убил богатата арендаторка Красимира (Фото)

Събрани са доказателства, че Любомир Петров и негов близък са предприели действия по заличаване на следи от убийството на 21-годишната Красимира Кукувска в село Бегово, съобщава "Марица". Това е мотивирало вчера Районният съд в града под тепетата да приеме, че е налице и опасност от извършване на ново престъпление и да остави Любомир за постоянно в ареста.
Източник:
2020-09-21 16:57:00


Анализи


0

Прочетено: 89208

Кратка връзка
Събрани са доказателства, че Любомир Петров и негов близък са предприели действия по заличаване на следи от убийството на 21-годишната Красимира Кукувска в село Бегово, съобщава "Марица". Това е мотивирало вчера Районният съд в града под тепетата да приеме, че е налице и опасност от извършване на ново престъпление и да остави Любомир за постоянно в ареста.След като прокуратуратa внесе искане за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за Петров, делото бе разгледано незабавно в същия ден. В мотивите за решението си съда сочи още, че въпреки началния етап на разследването са събрани достатъчно доказателства, от които може да се направи предположението, че именно Любомир е дръпнал спусъка. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив, за което е насрочено открито заседание на 24 септември от 15.30 часа.   

 

Припомняме, че трагедията се разигра на 11 септември. Тогава 21-годишната Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово беше намерена мъртва, простреляна в гърдите. Първоначалната версия бе самоубийство, но после се стигна до заключението, че най-вероятно Любомир е дръпнал спусъка.

 

Той твърди, че на фаталния 11 септември отишъл в дома на Красимира, влязъл при нея, но двамата се скарали. Младата жена започнала да го гони, казвала, че иска да я остави намира, но той я заплашил, че ще я гръмне. Красимира го провокирала и му казала: "Хайде, направи го, не можеш". Любомир твърди, че тя взела въздушната пушка и я опряла на гърдите си. По думите му, той натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.